към сайта на община Каварнаконцертен портал - начало
Kavarna Rock Fest 2010 - Kreator, Sodom, Destruction, Korpiklaani
 Kavarna Rock Fest 2010 - Kreator, Sodom, Destruction, Korpiklaani
Място: гр. Каварна, ст. "Калиакра"
Начало: 24 юли 2010, 17 часа
цени на билетите:  40 лв еднодневен билет, 90 лв тридневен билет
подробности: Ден втори - Kreator, Sodom, Destruction, Korpiklaani
организатори: Община Каварна, LoudConcerts
галерия:  тук
 Истинска буря се разрази на стадион „Калиакра”, но не сбъдна прогнозите на оторизираните лъжци в републиката – господата метеоролози. Смъртоносна доза интензивен метъл се изсипа върху жадните за екстремизъм фенове вместо очаквания порой. Веселяците от Korpiklaani успяха да загреят мнозина с музиката си, провокирайки бесни танци и припявания сред любителите на съчките, пръчките и горските поляни, а появилите се след тях тевтонци Destruction заложиха на вършеещия си траш и развъртяха порядъчно количество глави. Sodom пък доказаха на всички, че най-верните им почитатели се намират не другаде, а именно в България. Тежки автоматични оръжия, напалм, ръчни гранати и боен газ бяха само част от арсенала на култовите музиканти...

Винаги гневни и с позиция за случващото се наоколо, машините Kreator с екстремна агресия развяха флага на омразата в часовете преди полунощ. Немците поведоха ордите на хаоса, здраво окуражавайки движението пред сцената. След бруталиите от последните си два албума Mille и компания се върнаха към началото на кариерата си, катерейки след това стъпалата на дискографията си в посока нагоре.

Разнообразните стилово южноафриканци Autumn Sun доизцедиха оредялата вече публика и поставиха достоен финал на касапницата.
Каварна рок новини