към сайта на община Каварнаконцертен портал - начало

Водещите новини
предишна
<b>Deep Purple</b> представят новия си албум на <b>Kavarna Rock Fest 2013</b> Deep Purple представят новия си албум на Kavarna Rock Fest 2013
<b>Accept</b> признаха Каварна за световна рок столица Accept признаха Каварна за световна рок столица
<b>Deep Purple</b> разтърсиха Kavarna Rock Deep Purple разтърсиха Kavarna Rock
И <b>Thunder</b> забиват на Kavarna Rock 2013 И Thunder забиват на Kavarna Rock 2013
<b>Doro</b> и руски легенди - новите имена на <b>Kavarna Rock 2013</b> Doro и руски легенди - новите имена на Kavarna Rock 2013
следваща
Каварна рок новини
Група Гранулом посреща слънцето на Камен бряг

По традиция, на Камен бряг ще се отпразнува подобаващо July Morning, а тези, които ще посрещнат слънцето с жици ще бъдат Гранулом.

 
Deep Purple разтърсиха Kavarna Rock

Вчерашният ден отбеляза края на тазгодишния Kavarna Rock 2013. Фестивалът продължи два дни, като успя да събере хиляди фенове и да представи групи на световно ниво.

 
Accept признаха Каварна за световна рок столица

През изминалата събота се състоя първата част от Kavarna Rock 2013. Фестивалът събра любителите на рок музиката със страхотни банди и оправда напълно очакванията на феновете.

 
Accept идват в Каварна с нови парчета и специална китара

Вихърът е завъртял от началото на годината Accept в ангажименти, свързани с турнето, пътувания до различни точки на света и не на последно място – участията им във фестивали.

 
Deep Purple са изявили желание да играят голф в Каварна

След като станаха ясни изискванията на групите, днес организаторите на фестивала разкриха и интересни новини около Deep Purple и Ария.

 
виж всички новини »